Vakantieliefde

Het is een tijd geleden dat ik voor het laatst naar het buitenland ging. Ik herinner mij de meren en de bossen. Dit jaar had ik geen idee wat de plannen precies waren. Het maakt mij ook niet zo veel uit, eerlijk gezegd. We gaan met de auto, ik op de achterbank. Heerlijk om te slapen trouwens. Eerst bezoeken we een stad, daar vind ik nooit zo veel aan. Gelukkig kan ik eerst een paar uur bijkomen in het appartement. Twee dagen rijden later komen we op een plek die ik mij vaag herinner. Ik ben even in verwarring, ik heb haar totaal niet aan zien komen. Ze heeft zwart haar met hier en daar wat bruine plukken. Ze is slank, heeft enorm lange benen, en ze heeft, sorry dat ik het zeg, erg grote oren. Haar voorgangster was een heel ander type, wat grover gebouwd en wat minder vrouwelijk. Zij is anders, en wat hebben we toch een lol samen. Ze heeft mij inmiddels aardig wegwijs gemaakt in de buurt en we vermaken ons prima. We schelen wel wat jaar, ze weet dat ik wat meer rust nodig heb. Dan lig ik graag in de zon, ook als het daar eigenlijk te heet voor is. Gelukkig is er water in de buurt voor een frisse duik. Sorry als ik je jaloers maak, maar ik voel mij als een ‘Hond’ in Frankrijk.

3 gedachten over “Vakantieliefde

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: