Aardbeienontbijt

Van jongs af aan woon ik bij deze familie. We zijn nu nog met z’n vieren. Eerder waren we met z’n vijven, maar de jongste uit ons gezin is al een aantal jaar het huis uit. Eerlijk gezegd heb ik het prima naar mijn zin. Heb een riant bed, waar ik uren in kan liggen snoozen. Het eten staat altijd voor mij klaar, en verder hoef ik ook niet veel. Maar toch moet mij toch iets van het hart. Wat ik echt niet begrijp is dat mijn huisgenoten van mij verwachten dat ik vier keer per dag een rondje door het bos ga. En zij gaan ook nog altijd mee. Alsof ik de weg na al die jaren zelf niet ken. Het hoort vast bij een gezonde levensstijl. Vanochtend wilde ik toch echt eerst die aardbeien, voor de wandeling. Maar daar kwam niks van in, wat heb ik toch een hondenleven.

Een gedachte over “Aardbeienontbijt

Voeg uw reactie toe

  1. Mooi verhaal toch weer!Ook leuk.om weer de video over “Lang zal ze leven” weer voorbij te zien komen.Verzonden vanaf mijn Galaxy

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: