Eindexamenreis

Ze heeft zes jaar de tijd gehad om plannen te maken voor haar eindexamenreis. Wat gaat het worden? Albufeira, Kreta, de Costa del Sol? Of met de trein door Europa? Een week lang feest met haar beste vriendinnen, weg van het toeziend oog van ouders. Genieten van de zon, de vrijheid, cocktails en nachten lang doorhalen. En zo gebeurt het. De dag na het laatste examen pakt ze haar tas, slingers mee, voor elke gelegenheid een ander outfit en niet te vergeten een bikini of twee. Op het station begint de pret voor de meiden en niets wat die pret de rest van de week kan drukken. De slingers hangen, de drank op tafel, iedere avond feest. Genieten van het mooie weer. De jongens houdt ze buiten de deur. Een prachtige week: lang leve de NS, voor een treinreis naar het o zo mooie Akkrum in Friesland!

3 gedachten over “Eindexamenreis

Voeg uw reactie toe

  1. Laatst heb ik de meisjes bij de Kromme Knilles gezien. Blijkbaar waren ze elkaar aan het vertellen over de reis na het eindexamen. De trip naar Akkrum heeft,alhoewel al weer geruime tijd geleden, toch een diepe indruk gemaakt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: